dinsdag 17 juni 2014

Einde van een droom

In 2007 begon ik aan een droom, ik begon een eigen bedrijf als interieur styliste.
In 2009 begon ik boven het cafe van mijn broer, Woonwinkel 't Zolderrijk!

Met heel veel spijt gaat eind dit jaar de winkel stoppen!! De grootste reden is dat het te druk is met Café Broer & Zus. Ik doe zelf de schoonmaak, ben de kok en daarnaast werk ik mee met de feestjes! 

Ik had indertijd met mijn broer afgesproken om het cafe te runnen dus ook al blijft de woonwinkel mijn passie ik moet een keus maken. Hoop jullie nog wel te zien in de winkel want het is nog geen december en Brocante kun je tot deze tijd nog wel kopen!

Daarna gaan wij de ruimte voor een leuk nieuw idee gebruiken daar later meer over!Fijne avond,

Jolanda

5 opmerkingen:

 1. Och Jolanda, wat jammer.
  Maar ik kan het me wel voorstellen. Het zijn eigenlijk twee dingen die allebei veel tijd kosten. En als het dan teveel is moet je een keuze maken.
  Ik wens je veel succes met je keuze en hoop dat het cafe mag blijven bloeien!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer Jolanda, dat je die ene droom moet opgeven. Ik hoop dat je uit het cafe ook genoeg voldoening haalt! Succes hoor!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je soms een droom op moet geven ...soms is het niet anders en moet je een keuze maken... hoop dat het andere idee voor de ruimte je net zoveel plezier mag geven ...fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen